ΠΡΟΦΙΛ

ανακαινίσεις θεσσαλονίκη

Λίγα λόγια για εμάς....

Το 1991 ο Μηχανολόγος Μηχανικός Αντώνης Λιόντας και οι συνεργάτες του ίδρυσαν την εταιρεία «Τεχνική» και πολύ σύντομα κατάφερε η εταιρεία να διακριθεί και να αποκτήσει φήμη στον χώρο των κατασκευών – ανακαινίσεων – συντηρήσεων για τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις της.

Σήμερα λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις της εποχής συνεχίζει το έργο της εταιρείας η Πολιτικός Μηχανικός Βούλα Λιόντα με στόχο να διατηρήσει τις αρχικές αξίες της εταιρείας αλλά και δίνοντας έμφαση στην πελατοκεντρική φιλοσοφία των έργων της.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ONLINE ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ!!

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ: ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ TEXNIKIONLINE ΣΤΑ ΦΛΟΓΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ received_258019897868814

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 80τ.μ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΕ 1 ΜΟΛΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

INFACOMA 2016: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ONLINE ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ INFACOMA 2016 TON ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!!!

«ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ»

«ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ»

«ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ!!!»

Οι Υπηρεσίες μας

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Συνέπεια, Επαγγελματισμός, Ανταγωνιστικά πακέτα ανακαίνισης είναι μερικοί από τους λόγους για να μας ζητήσετε την δική σας προσφορά!

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Θερμομονώσεις – Υγρομονώσεις – Ηχομονώσεις, η προστασία του σπιτιού σας έχει τον πρώτο λόγο.

24 ΩΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Το γραφείο μας παρέχει και την δυνατότητα εξυπηρέτησης βλαβών του σπιτιού ή του καταστήματος σας 24 ώρες το 24ωρο με ένα τηλέφωνο !

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ

Δίπλα σας για κάθε μερεμέτι που θα χρειαστείτε στον χώρο σας με δικά μας συνεργεία και άψογη δουλειά γρήγορα και οικονομικά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Μελέτη επίβλεψη έργων, Οικοδομικές άδειες, Ενεργειακά πιστοποιητικά, Βεβαιώσεις μηχανικού, Ρυθμίσεις αυθαιρέτων, Διακοσμήσεις  εσωτερικών χώρων.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Γιατί εμάς..

Η «Τεχνική Ανακαινίσεις» δραστηριοποιείτε στον χώρο των ανακαινίσεων – κατασκευών

από το 1991, έχοντας συλλέξει μεγάλη γκάμα έργων και κατασκευών απέκτησε την ανάλογη εμπειρία για να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους έργο.Για κάθε έργο δίνεται πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, προτάσεις για το έργο σας καθώς και παρουσίαση των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Ο πελάτης μας ενημερώνεται για την εξέλιξη του έργου

καθώς και στο τέλος της ανακαίνισης του παρέχουμε γραπτή εγγύηση για τις εργασίες και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.Το γραφείο μας αναλαμβάνει έργα εντός και εκτός Θεσσαλονίκης χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση του πελάτη.

Τα έργα μας και οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε

αφορούν τις κατοικίες, τους επαγγελματικούς χώρους ( καταστήματα – γραφεία κλπ ), ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάθε τι που έχει να κάνει με την κατασκευή και μελέτη.

@media (max-width: 767px) { #open_sogoacc { display:none!important } #open_sogoacc { background: #0780C3; color: #FFF; border-bottom: 1px solid #0780C3; border-right: 1px solid #0780C3; } #close_sogoacc { background: #0780C3; color: #fff; } #sogoacc div#sogo_font_a button { color: #0780C3; } body.sogo_readable_font * { font-family: "Arial", sans-serif !important; } body.sogo_underline_links a { text-decoration: underline !important; }
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ WCAG2 AA